#OPUTRECHTCENTRAAL

Gepubliceerd op 25 oktober 2021 om 16:58

Bizar om daar te staan! Ik maakte een VerhalenVanger over Utrecht Centraal en mag deze in levensgroot formaat, de komende twee maanden, exposeren in de kunstetalages op het station.

Nieuwsgierig? Loop er vooral even langs. Ze zijn niet te missen, zo groot: buiten, aan de Jaarbeurszijde, tegenover de ingang van het stadskantoor. Leuk te horen wat je er van vindt!

 

 

Dit werk maakte zij voor het station. De Domtoren symboliseert de stad Utrecht. De titel is een woordspeling naar deze toren. En de trots is niet alleen voor de stad (UUU!), maar voor alle voorbijgangers (U, U & U).

“In de afgelopen jaren hebben we door de coronamaatregelen aanpassingen moeten doen in de manier van leven. Dit, maar ook de klimaatcrisis zorgen voor verdeeldheid. Terwijl we deze grootschalige uitdagingen juist gezamenlijk het hoofd moeten bieden.”

Hiermee hoopt Michelle een moment van verwondering en gezamenlijkheid los te maken: “Laten we niet vergeten hoe bijzonder het is hier te zijn en zoveel levens te ontmoeten. En hoe belangrijk het is daar samen zorg voor te dragen. Omdat het morgen zomaar anders kan zijn, zoals tijdens de lockdown.”


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.