geen regenboog zonder regen

Zij wilde een VerhalenVanger laten maken voor/over haar overleden vader. De foto waar zij als klein meisje hoog op de ladder staat om kersen te plukken, terwijl haar vader vol vertrouwen zelf bezig is in de tuin, is een dierbare herinnering. Dit beeld is één van de elementen die geleid hebben tot dit ontwerp.

"Op een hele bijzondere, treffende en persoonlijke manier heb je mijn verhaal omgezet in een blijvende herinnering. Hoewel ik zelf van tevoren niet precies wist wat het zou moeten worden, heb jij uit ons gesprek toch precies een aantal punten kunnen halen die samen heel mooi omvatten waar het eigenlijk om ging. Ik ben erg blij met het eindresultaat!"

 

WAAR JE OOK GAAT

Hij wilde een waardig cadeau ter afsluiting van zijn vaders avontuurlijke carrière waarin hij klaar stond voor anderen en zoveel gedaan en gezien heeft. De radartjes geven zijn liefde voor techniek weer, de potloden voor het tekenen en de wijzers het verstrijken van de tijd.

 

"Afgelopen week ging mijn vader met pensioen. Met een heel persoonlijk cadeau hebben we een mooi aandenken aan zijn carrière kunnen geven. Fantastisch  hoe Michelle op basis van een gesprek over mijn vader een zeer toepasselijke tekening heeft gemaakt met bijpassende tekst. Ben je op zoek naar een uniek en persoonlijk cadeau? Een VerhalenVanger is een schot in de roos!"

 

"Hier de vader die het cadeau kreeg. Heel bijzonder en heel mooi uitgevoerd. Ik ben er heel blij mee!"

Graag meer voorbeelden zien? Kijk dan op mijn Instagram-account @VerhalenVangers.