Mei 2020 werd mijn moeder 60, een mooie mijlpaal. Daarom wilde ik haar iets anders geven dan het zoveelste weekendje weg of een dag shoppen, ik zocht iets bijzonders en persoonlijks. Omdat ik niet precies kon vinden wat ik in gedachte had, ben ik het zelf gaan maken. Achteraf de eerste VerhalenVanger.

 

Ik vatte de boodschap die ik aan mijn moeder zou willen geven in een beeld met een titel, liet het drukken en zocht dagen naar het perfecte lijstje om het cadeau af te maken. Ik liet het zien aan vrienden, die vroegen "of ik er niet ook één zou willen maken voor hun zusje/vriend/vriendin".

 

Tegelijkertijd was mijn wens om meer met mijn creativiteit, liefde voor unieke en persoonlijke verhalen (ook de reden dat ik Psychologie heb gestudeerd) en de drang om te ondernemen te gaan doen. Van mijn vijfdaagse kantoorbaan als Duurzaamheidsmanager, ruilde ik twee dagen in om VerhalenVanger te starten.

 

Een aantal jaar later zijn daar VerhalenHangers en portrettekeningen bij gekomen. Ik doe dit werk nog steeds met enorm plezier en vind het elke keer weer een eer dat ik bij mag dragen aan de bijzondere en memorabele momenten in iemands leven. 

 

Mocht je meer over mij of mijn avonturen als VerhalenVanger willen weten: op mijn Instagram-account post ik elke donderdag updates. Je kan het account volgen om ze te ontvangen. Leuk je daar te zien!