Mei 2020 werd mijn moeder 60, een mooie mijlpaal. Daarom wilde ik haar iets anders geven dan het zoveelste weekendje weg of een dag shoppen, ik zocht iets bijzonders en persoonlijks. Omdat ik niet precies kon vinden wat ik in gedachte had, ben ik het zelf gaan maken. Achteraf de eerste VerhalenVanger.

 

Ik vatte de boodschap die ik aan mijn moeder zou willen geven in een beeld met een titel, liet het drukken en zocht dagen naar het perfecte lijstje om het cadeau af te maken. Ik liet het zien aan vrienden, die vroegen "of ik er niet ook één zou willen maken voor hun zusje/vriend/vriendin".

 

Dit was in de periode dat ik van mijn burn-out aan het herstellen was en realiseerde dat ik meer met mijn creativiteit, liefde voor persoonlijke verhalen en de drang om te ondernemen wilde gaan doen. Van mijn vijfdaagse kantoorbaan als Duurzaamheidsmanager, ruilde ik twee dagen in om VerhalenVanger te starten.

 

Een aantal jaar later zijn daar VerhalenHangers, portrettekeningen en geboortekaartjes bij gekomen. Ik doe dit werk nog steeds met enorm plezier en vind het elke keer weer een eer dat ik bij mag dragen aan bijzondere en onvergetelijke momenten in iemands leven. 

 

Mocht je meer over mij of mijn avonturen als VerhalenVanger willen weten: op mijn Instagram-account post ik regelmatig updates. Leuk elkaar daar te ontmoeten!